fridasinspiratiion.blogg.se

MYSFIKA

Publicerad 2014-09-28 20:03:20 i days,


Vaknade vid elva-tiden och satte på ett avsnitt pll. Åt en snabb frukost och gjorde ordning mig innan jag, mamma och Saga åkte iväg till en fikabuffé. Sötsakerna som stod på buffébordet var himmelsk goda och jag fann en av mina nya favoritbakelser, nämligen päronkaka! Sedan bar det av hemåt igen, tittade på ytterligare avsnitt av favvoserien och övande på lite franskaglosor. Nu ska jag äta kvällsmat, hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag! 
 

PANKAKES

Publicerad 2014-09-27 15:10:35 i days,

 
 
Bestämde redan igår att jag ville göra pannkakor till lördagsfrukost, så det gjorde jag. En supersmidig (och dundergo!) frukost att göra till helgen då det faktiskt inte alls tar så lång tid att göra.
 
Denna helgen blir en "mamma och dotter-helg" då min pappa är ute på fiskeresa. Älskar att tillbringa tid med familjen men det ska bli mysigt att få spendera denna helgen bara med min kära mamma. Imorgon funderar vi på att åka in till en hotell/ och konferens anläggning och ta en fikabuffé. En av de många sakerna jag och min mamma har gemensamt är just att vi båda storgillar sötsaker och vad passar då inte bättre än något sådant? Hahah.. Nu ska jag äta lunchen som vi tillsammans lagat, vi hörs senare!

TENNISKVÄLL

Publicerad 2014-09-27 11:07:47 i days,Bästa tjejgänget!! 

Efter träningen häromdagen hade tennisklubben anordnat en tenniskväll för alla spelsugna på fredagskvällen. Vi spelade matchspel mot varandra och därimellan blev det mycket prat och skratt. Efteråt tennispasset åt vi pizza. Det blev myyycket pizza och jag fick världens matkoma, men det var gott iaf haha. Vi fick sedan skjuts till Alexandra där det blev ytterligare mer skrattanfall och deeptalks. Hemma igen kröp jag ner i sängen och somnade, den känslan då man är såå trött och ska gå och lägga sig i sin mysiga säng är obeskrivlig<33

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela