fridasinspiratiion.blogg.se

FÖRSTA ADVENT

Publicerad 2014-11-30 18:23:44 i days,Glad första advent! :)) 

Tittade på några avsnitt Modern Family samtidigt som jag åt frukost imorse, verkligen min humor!! Efter att jag ätit klart skickade jag iväg ett sms till Fanny och frågade om hon ville hänga med ut på en fotorunda, och det vill hon jättegärna. Vi var ute och fotade en stund (fotona kommer självklart komma upp på bloggen!!) och gick sedan hem till mig och drack varm choklad samt åt lussekatter. Sedan satte vi på filmen If I Stay, som var superbra!!  Efter det var det dags för ännu en gudstjänst som jag numera är hemma ifrån, detta var min söndag i princip. Nu ska jag bara äta middag och titta igenom några läxor.
Hur har första advent varit

SUM14

Publicerad 2014-11-29 12:09:26 i days, memories,


En tb till detta årets härliga sommar. Sol, bad, underbara vänner, sena sommarkvällar, bruna ben, luncher utomhus, cykelturer, glass, tivoli, tennis och såå mycket mer, man kan inte annat än att längta tillbaka!! 

CLOSETDREAMS

Publicerad 2014-11-29 11:01:44 i inspiration,

 
we♥it
 
En dröm som jag verkligen vill ha uppfyllt när jag blir äldre är att ha en stor och vacker walk-in-closet, en plats i huset där jag kommer trivas i när jag ska välja ut outfits till dagen. Jag vill ha fin organisering av mängder med kläder, skor och väskor - så att jag kan ha massvis med allternativ att välja mellan! Åååhh, det är drömmen!!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela