fridasinspiratiion.blogg.se

TENNISLÄGER

Publicerad 2014-05-29 17:58:35 i days,


Har precis duschat av mig efter ett 2timmars tennispass. Dock spelade jag inte på tennisplanen hemma utan i Ystad eftersom att jag är på ett tennisläger. Tennislägret kommer att pågå hela långhelgen och därmed kommer blogguppdateringen inte bli så bra eftersom att jag inte har tillgång till mobilen på dagarna. Nu ska hela tennisgänget gå och äta middag. Hoppas att ni haft en bra dag!

PRAO

Publicerad 2014-05-27 16:37:25 i days,


Under de tre första dagarna på denna veckan har vi elevens val i skolan. Jag valde att praoa och fick ett praojobb på ett jättemysigt café tillsammans med min klasskompis Ida. Igår fick vi bland annat skära upp tomater och gurka. Idag fick jag skala ägg, servera mat och göra sallader.  

YELLOW

Publicerad 2014-05-25 20:50:00 i Mode, shopping/presenter,

 
 
 
Ännu en somrig bikini fick inta en plats i min garderob. Denna gången fick det bli en gul, surprise-surprise! Jag trodde nog aldrig i hela mitt liv att jag någonsin skulle vilja bära en gul bikini. Fast denna hade både superfin modell (älskar rufflebikinis!!) och lyckades till och med få min ljusa hud att se något brunare ut. Väldigt nöjd!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela