fridasinspiratiion.blogg.se

WEEKEND IN GBG

Publicerad 2014-12-07 21:12:32 i days, upplevelser,Spenderade min helg i Göreborg tillsammans med mina fina föräldrar och ett par familjevänner. Vi anlände till staden på lördagsförmiddagen, mötte upp de övriga sällskapet och checkade in på hotellet. Vi bodde på Gothia Towers som var otroligt stort och fint hotell med fantastisk frukostbuffé. Vi tog oss ut ut en sväng i centrum och  strosade runt på  gatorna i det fina vädret. Vi såg mängder med fina juldekorationer och det gjorde att jag började längta lite extra mycket till julafton. Vi åt lunch på Dorsia och hann även med att gå till Liseberg på kvällen, där de dekorerat upp hela parken med julbelysning, såå fint var det!! Sedan åt vi middag på en italiensk resturang. 

På söndagsmorgonen åt vi en himmelsk god frukostbuffé. Tog farväl till våra familjekompisar som skulle åka hem och gick vidare till centrum där vi gick lite i butiker. Vi tog också en varsin kaffedryck på Starbucks, ett måste när man är i gbg!! Sedan satte vi oss på tåget hem igen. Och det var våran lilla weekend, otroligt mysig en!! 

Jag har en drös med bilder som tagits under helgen som jag självklart kommer publicera på bloggen, de kommer komma upp i veckan!!  Puss&kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela